Mediu: Rama synon të përçajë opozitën pasi analizat e nxjerrin të humbur

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, i ftuar në A2, u shpreh se Shqipëria është në një paradoks jashtëzakonisht të madh duke pretenduar se është një shtet demokratik, por nuk funksionon as kushtetuta, as institucionet, as liritë dhe të drejtat.