Mediu: Reflektoni thellë, dita e ndryshimit po vjen, ja pse duhet të votoni

Kandidati me nr.7 i koalicionit “Aleanca për Ndryshim”, Fatmir Mediu, zhvilloi takime me qytetarë në zonën e Kodër Kamzës, ku foli për shqetësimet e tyre dhe kërkesat që ata kishin për politikën.