Mediu: Shqiptarët përballë dy alternativave, të largohen për të krijuar Bangladeshin e Ramës këtu, ose duhet të iki Rama si kryeministër

Kandidati me numër 7 i koalicionit “Aleanca për Ndryshim”, kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, ishte i ftuar në Ditari në A2 nga ku foli për fushatën zgjedhore.

Kreu republikan theksoi se shqiptarët janë në një gjendje të vështirë ekonomike dhe kanë përballë dy alternativa.