Mediu: S’ka turp më të madh për një shtet se sa të tallet me qytetarin

Kandidati “Aleancës për Ndryshim”, Fatmir Mediu, zhvilloi takime me banorë dhe biznese në zonën e Fushës së Aviacionit, në njësinë nr.7 në Tiranë.