Mediu: Të ngrihemi kundër regjimit të korruptuar, antishqiptar dhe antieuropian

Në një takim me strukturat e Partisë Republikane në Kamëz, kreu i kësaj partie, Fatmir Mediu, vuri në dukje se “fatin tonë e kemi vetë në dorë”, duke theksuar se “është koha për t’u bashkuar dhe ngritur kundër këtij regjimi të korruptuar, antishqiptar dhe antieuropian”.