Mediu: Vlora duhet të rikthejë vlerat e saj, duke përbuzur regjimin e korruptuar të Ramës

Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, në një takim me strukturat e partisë në Vlorë, deklaroi se “Vlora dhe familjet e mëdha patriotike kanë bërë historinë e Shqipërisë dhe kombit”, duke shtuar se “Shqipëria duhet të rikthehet në historinë e saj europiane dhe Vlora duhet të rikthejë me forcë vlerat më të mira të saj, duke përbuzur regjimin e korruptuar të Ramës”.