“Medius”, majtas apo djathtas? A po zhduken kufijtë?

Numri i 8 i revistës “Medius” vjen përpara publikut me disa pyetje dhe analiza që rrekin të shpjegojnë kufijtë e brishtë që ndajnë sot të majtën me të djathtën, nga aplikimi i përditshëm jo vetëm në realitetin shqiptar. Majtas apo djathtas? Si orientohemi sot? A rrezikojmë ne nga zhdukja e kufijve mes së majtës dhe së djathtës?

Këto janë disa nga temat që u diskutuan sot në Dita Jonë me Drejtorin e Institutit të Komunikimit “Medius”, Redi Shehu.