Megaoperacion antidrogë në mbarë vendin, mbi 150 persona të shoqëruar nga policia

Publikuar më: 14/9/2023, ora 09:58

Megaoperacion antidrogë në mbarë vendin, mbi 150 persona të shoqëruar nga policia

Publikuar më: 14/9/2023, ora 09:58

Një megaoperacion antidrogë i shtrirë në të gjithë vendin, është duke u zhvilluar nga policia e shtetit me angazhimin e forcave RENEA, FNSH dhe helikopterëve nga ajri. Mbi 150 persona janë shoqëruar në Tiranë, Vlorë, Elbasan e Korçë, ndërsa janë sekuestruar 3 kg kokainë dhe 15 kg kanabis. Gazetari Julian Kasapi ka raportuar detajet e këtij operacioni të nisur mbrëmjen e djeshme në “Ditari” në A2CNN.

Megaoperacion antidrogë në mbarë vendin, mbi 150 persona të shoqëruar nga policia

Publikuar më: 14/9/2023, ora 09:58

Një megaoperacion antidrogë i shtrirë në të gjithë vendin, është duke u zhvilluar nga policia e shtetit me angazhimin e forcave RENEA, FNSH dhe helikopterëve nga ajri. Mbi 150 persona janë shoqëruar në Tiranë, Vlorë, Elbasan e Korçë, ndërsa janë sekuestruar 3 kg kokainë dhe 15 kg kanabis. Gazetari Julian Kasapi ka raportuar detajet e këtij operacioni të nisur mbrëmjen e djeshme në “Ditari” në A2CNN.