Meghan Markle në pritjen e ëmbël

Princ Harry dhe Meghan Markle, dukesha e Sussex, do të bëhen sërish prindër. Fëmija i tyre i parë, Archie Mountbatten-Windsor, është 19 muajsh ndërsa foshnja që do të vijë në jetë do të jetë në vendin e tetë për fronin mbretëror.