Mehmeti: Ja katër hapat si mund të shpëtohet arsimi

Publikuar më: 6/10/2022, ora 10:30

Mehmeti: Ja katër hapat si mund të shpëtohet arsimi

Publikuar më: 6/10/2022, ora 10:30

Eksperti i arsimit, Ndriçim Mehmeti, ishte i ftuar në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN nga ku foli për gjendjen e arsimit në vend dhe hapat që duhen ndjekur për të dalë nga kjo situatë.

Mehmeti: Ja katër hapat si mund të shpëtohet arsimi

Publikuar më: 6/10/2022, ora 10:30

Eksperti i arsimit, Ndriçim Mehmeti, ishte i ftuar në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN nga ku foli për gjendjen e arsimit në vend dhe hapat që duhen ndjekur për të dalë nga kjo situatë.