Meloni përvesh mëngët, mënjanon Salvinin dhe Berlusconin?

Publikuar më: 27/9/2022, ora 16:26

Meloni përvesh mëngët, mënjanon Salvinin dhe Berlusconin?

Publikuar më: 27/9/2022, ora 16:26

Pas asaj që e quajti një fitore shpaguese në zgjedhjet e së dielës në Itali, Georgia Meloni po vendos se kushdo të marrë pozicionet kyçe në qeverinë që ajo pritet të drejtojë. Liderja e partisë së të djathtës ekstreme, Fratelli d’Italia, qëndroi larg kamerave të hënën, pasi premtoi te qeverisë për të gjithë italianët. Pyetja që shtrohet është sekush do të marrë detyrat kryesore dhe nëse ato do të shkojnë për partitë e tjera në aleancën e djathtë.

Meloni përvesh mëngët, mënjanon Salvinin dhe Berlusconin?

Publikuar më: 27/9/2022, ora 16:26

Pas asaj që e quajti një fitore shpaguese në zgjedhjet e së dielës në Itali, Georgia Meloni po vendos se kushdo të marrë pozicionet kyçe në qeverinë që ajo pritet të drejtojë. Liderja e partisë së të djathtës ekstreme, Fratelli d’Italia, qëndroi larg kamerave të hënën, pasi premtoi te qeverisë për të gjithë italianët. Pyetja që shtrohet është sekush do të marrë detyrat kryesore dhe nëse ato do të shkojnë për partitë e tjera në aleancën e djathtë.