Memorandumi amerikan kundër korrupsionit, prioriteti që i jep përparësi “klasës së mesme”

Analisti Lutfi Dervishi dhe eksperti i sigurisë Adrian Shtuni komentojnë vendimin e Shtëpisë së Bardhë për t’i dhënë përparësi luftës kundër korrupsionit, dhe ndikimet e mundshme në vendin tonë.