Memoriali Skënder Kurti, një legjendë nuk vdes kurrë !

Publikuar më: 18/5/2022, ora 10:25

Memoriali Skënder Kurti, një legjendë nuk vdes kurrë !

Publikuar më: 18/5/2022, ora 10:25

Një legjendë nuk vdes kurrë! Ishte data 5 prill 2020 kur një lajm i hidhur për gjithë boksin shqiptar dhe jo vetëm u shpërnda shpejt në çdo media. Ish legjenda bardheblu Skënder Kurti nuk arriti të fitojë dot betejën me virusin e panjohur dhe të ashtuquajtur Covid-19. Boksi shqiptar ishte i gjithi në zi , një humbje e madhe e themeluesit dhe pasionantit të boksit shqiptar që për vite e vite me radhë dha kontributin e tij në ringun shqiptar.

Memoriali Skënder Kurti, një legjendë nuk vdes kurrë !

Publikuar më: 18/5/2022, ora 10:25

Një legjendë nuk vdes kurrë! Ishte data 5 prill 2020 kur një lajm i hidhur për gjithë boksin shqiptar dhe jo vetëm u shpërnda shpejt në çdo media. Ish legjenda bardheblu Skënder Kurti nuk arriti të fitojë dot betejën me virusin e panjohur dhe të ashtuquajtur Covid-19. Boksi shqiptar ishte i gjithi në zi , një humbje e madhe e themeluesit dhe pasionantit të boksit shqiptar që për vite e vite me radhë dha kontributin e tij në ringun shqiptar.