Menaxhimi i kufijve, Elona Gjebrea tregon në A2 sa kërkesa për azil pati Shqipëria vitin e fundit

Ish-zv/ministrja dhe deputetja e Partisë Socialiste, Elona Gjebrea, ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2, ku foli rreth vizitës së Komisionerja Europiane për Çështjet e Brendshme Ylva Johansson dhe vlerësimeve që ajo bëri për punën e Shqipërisë në disa nga sektorë kyçë për integrimin.