Menaxhimi i mbetjeve jo me djegie merr “dritën jeshile” në komision, mbështetet nga qeveria gjermane

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:52

Menaxhimi i mbetjeve jo me djegie merr “dritën jeshile” në komision, mbështetet nga qeveria gjermane

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:52

Projekti për menaxhimin e mbetjeve jo me anë të djegies por riciklimit i mbështetur nga qeveria Gjermane ka marrë “dritën jeshile:” në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin.

Menaxhimi i mbetjeve jo me djegie merr “dritën jeshile” në komision, mbështetet nga qeveria gjermane

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:52

Projekti për menaxhimin e mbetjeve jo me anë të djegies por riciklimit i mbështetur nga qeveria Gjermane ka marrë “dritën jeshile:” në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin.