Menaxhimi i parkut të Butrintit, protestë nga ambientalistët dhe debate në Kuvend

Publikuar më: 23/5/2022, ora 17:54

Menaxhimi i parkut të Butrintit, protestë nga ambientalistët dhe debate në Kuvend

Publikuar më: 23/5/2022, ora 17:54

Pasi ka kaluar në të gjitha komisionet plani i menaxhimit të parkut kombëtar të Butrintit kaloi këtë të enjte edhe në parlament. Debatet mes ministres Margariti dhe deputetes Ina Zhupa nuk kanë munguar. Në fjalën e saj në Kuvend, ministrja e Kulturës Elva Margariti, ka shpalosur projektligjin për marrëveshjen e Butrintit, ç’ka Zhupa e konsideroi koncesion.

Menaxhimi i parkut të Butrintit, protestë nga ambientalistët dhe debate në Kuvend

Publikuar më: 23/5/2022, ora 17:54

Pasi ka kaluar në të gjitha komisionet plani i menaxhimit të parkut kombëtar të Butrintit kaloi këtë të enjte edhe në parlament. Debatet mes ministres Margariti dhe deputetes Ina Zhupa nuk kanë munguar. Në fjalën e saj në Kuvend, ministrja e Kulturës Elva Margariti, ka shpalosur projektligjin për marrëveshjen e Butrintit, ç’ka Zhupa e konsideroi koncesion.