Menaxhimi i zjarreve, qeveria-bashkive: Mos kërkoni helikopter pa bërë detyrën tuaj

Publikuar më: 1/8/2022, ora 14:56

Menaxhimi i zjarreve, qeveria-bashkive: Mos kërkoni helikopter pa bërë detyrën tuaj

Publikuar më: 1/8/2022, ora 14:56

Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Mbrojtjes Peleshi thirrën drejtuesit e bashkive, ndërsa ditë pas dite nuk reshtin vatrat e zjarreve në të gjithë territorin. Kërkesa ndaj drejtuesve vendore ishte e qartë: Reagoni në kohe dhe mos kërkoni helikopterë pa bërë se pari detyrën që u ngarkon ligji.

Menaxhimi i zjarreve, qeveria-bashkive: Mos kërkoni helikopter pa bërë detyrën tuaj

Publikuar më: 1/8/2022, ora 14:56

Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Mbrojtjes Peleshi thirrën drejtuesit e bashkive, ndërsa ditë pas dite nuk reshtin vatrat e zjarreve në të gjithë territorin. Kërkesa ndaj drejtuesve vendore ishte e qartë: Reagoni në kohe dhe mos kërkoni helikopterë pa bërë se pari detyrën që u ngarkon ligji.