Mëngjes i freskët dhe mesditë e nxehtë edhe në rajon

Publikuar më: 20/7/2022, ora 08:07

Mëngjes i freskët dhe mesditë e nxehtë edhe në rajon

Publikuar më: 20/7/2022, ora 08:07

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja