Meningiti në Shqipëri, mjekët: Vetëm një rast i prekur, nuk ka vend për panik

Jo çdo person që preket nga meningiti ka pasoja fatale për jetën. Pas një rasti të konfirmuar dhe një tjetri të dyshuar me këtë sëmundje, mjekët qetësojnë popullatën.