“Mënyra se si veproi policia, lë për të dëshiruar”

Kush i mbron të drejtat e qytetarëve? Kush e ngre zërin që liritë të mos u shkelen, kur vendi ndodhet në gjendjen e fatkeqësisë natyrore dhe disa të drejta e liri janë automatikisht të zbehura. Por, a ka një sens mase, a ka një gjykim mbi veprimet? Avokati i Popullit, Erinda Ballanca u pyet në “Ditari” në A2 për kushtet e fatkeqësisë natyrore dhe për rastin e tubimit të së shtunës.