Merkel dridhet përsëri, hera e tretë në pak javë – A2

Merkel dridhet përsëri, hera e tretë në pak javë

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, po kalon momente të pakëndshme dhe dukshëm probleme me shëndetin. Ajo është dridhur sërish gjatë një vizite në Finlandë. Kjo është hera e tretë në pak javë që përsëritet ky fenomen shqetësues.