Merkel në Tiranë, fundi i një epoke apo nisja e një ere të re?

Analisti Ilir Kalemaj ka komentuar mesazhet dhe domethënien e vizitës së kancelares Angela Merkel në Shqipëri.

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje tërmeti ndihen në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti raportohet të jetë i magnitudës 3,9
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti, 24 kilometra në verilindje të Tiranës, me thellësi 10 km
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti ndodhi saktësisht 2 vite pas atij të 21 shtatorit 2019