Merr jetë liga profesioniste e futbollit – A2

Merr jetë liga profesioniste e futbollit

Zhvillim historik në futbollin shqiptar. Dhjetë klubet elitare në vend firmosën për krijimin e Ligës Profesioniste të Futbollit.

Pas afro një viti e gjysmë negociata, bisedime dhe këshillimesh me skuadrat, më në fund u hodh hapi përfundimtar, i cili i jep jetë institucionit të ri, i cili do të ketë ekskluzivitetin dhe detyrën e organizimit të Superligës Shqiptare.

Pas takimit në ambientet e Federatës së Futbollit, klubet vendosën themelet e Ligës Profesioniste, madje zgjodhën si kryetar edhe Zv.Presidentin e FSHF-së, Edvin Libohova. Kjo edhe për faktin se një prej kushteve të klubeve për këtë post ishte emërimi i një figure të paanshme, i cili nuk ka konflikt interesi dhe me profil profesional.

Shkarkoni aplikacionin e A2