Merr jetë “Open Balkan”. Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut firmosin “Shengenin Ballkanik”

Publikuar më: 29/7/2021, ora 15:28

Merr jetë “Open Balkan”. Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut firmosin “Shengenin Ballkanik”

Publikuar më: 29/7/2021, ora 15:28

Nga minishengen në “Open Balkan”. Nga Shkupi, Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut i dhanë jetë nismës së tyre të njohur deri sot si Shengeni Ballkanik, duke firmosur për lehtësimin e import-eksporteve, duke eleminuar barrierat doganore mes vendeve.

Merr jetë “Open Balkan”. Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut firmosin “Shengenin Ballkanik”

Publikuar më: 29/7/2021, ora 15:28

Nga minishengen në “Open Balkan”. Nga Shkupi, Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut i dhanë jetë nismës së tyre të njohur deri sot si Shengeni Ballkanik, duke firmosur për lehtësimin e import-eksporteve, duke eleminuar barrierat doganore mes vendeve.