Merret në mbrojtje oficeri, fotoja e ish-shefit të Krimeve u gjet në celularin e Nuredin Dumanit

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:26

Merret në mbrojtje oficeri, fotoja e ish-shefit të Krimeve u gjet në celularin e Nuredin Dumanit

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:26

Pas gjetjes së fotos së tij në celularin e bashkëpunëtorit të drejtësisë Nuredin Dumani, Policia e Shtetit mori në mbrojtje kolegun e saj. Krenar Guçe ish-shef i hetimit të krimeve të rënda në qytetin e Elbasanit u mor në mbrojtje, ndërsa shtim të sigurisë ka marrë dhe drejtuesi i prokurorisë së këtij qyteti.

Merret në mbrojtje oficeri, fotoja e ish-shefit të Krimeve u gjet në celularin e Nuredin Dumanit

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:26

Pas gjetjes së fotos së tij në celularin e bashkëpunëtorit të drejtësisë Nuredin Dumani, Policia e Shtetit mori në mbrojtje kolegun e saj. Krenar Guçe ish-shef i hetimit të krimeve të rënda në qytetin e Elbasanit u mor në mbrojtje, ndërsa shtim të sigurisë ka marrë dhe drejtuesi i prokurorisë së këtij qyteti.