Mes dialogut dhe protestave, çfarë mund të lëshojnë palët? – A2

Mes dialogut dhe protestave, çfarë mund të lëshojnë palët?

I ftuar në “Ditarin” e orës 13:00 Ervis Iljazaj, drejtor i gazetës “Liberale”