Mes halleve të bujqësisë, kryeministri u shpjegon fermerëve dobinë e satelitëve

Publikuar më: 21/11/2021, ora 19:13

Mes halleve të bujqësisë, kryeministri u shpjegon fermerëve dobinë e satelitëve

Publikuar më: 21/11/2021, ora 19:13

Zgjidhja për bujqësinë shqiptare do të vijë nga hapësira, falë dy satelitëve që qeveria do të dërgojë në orbitë. Këtë deklaroi kryeministri Rama gjatë një takimi me fermerët, ku u prezantua buxheti 2022 dhe u diskutuan problemeve që hasin bujqit shqiptarë sot.

Mes halleve të bujqësisë, kryeministri u shpjegon fermerëve dobinë e satelitëve

Publikuar më: 21/11/2021, ora 19:13

Zgjidhja për bujqësinë shqiptare do të vijë nga hapësira, falë dy satelitëve që qeveria do të dërgojë në orbitë. Këtë deklaroi kryeministri Rama gjatë një takimi me fermerët, ku u prezantua buxheti 2022 dhe u diskutuan problemeve që hasin bujqit shqiptarë sot.