Mes luftës dhe paqes, çfarë pritet nga takimi Biden-Putin?

Publikuar më: 7/12/2021, ora 15:53

Mes luftës dhe paqes, çfarë pritet nga takimi Biden-Putin?

Publikuar më: 7/12/2021, ora 15:53

Senatori amerikan Chris Murphy tha se Ukraina mund të jetë Afganistani i radhës për Rusinë, nëse e pushin. Në fakt, veprimi ushtarak i Moskës ndaj vendit fqinj paralajmërohet prej kohësh në Perëndim dhe Ukraina është duke u përgatitur për këtë mundësi gjithnjë e më shumë reale. Një fije shprese vjen nga takimi që pritet të mbahet mes Joe Biden dhe Vladimir Putin. Eksperti i sigurisë, Adrian Shtuni, tregon se çfarë pritet nga ky takim, i dyti mes dy njerëzve më të fuqishëm të botës që kur Biden mori detyrën në SHBA.

Mes luftës dhe paqes, çfarë pritet nga takimi Biden-Putin?

Publikuar më: 7/12/2021, ora 15:53

Senatori amerikan Chris Murphy tha se Ukraina mund të jetë Afganistani i radhës për Rusinë, nëse e pushin. Në fakt, veprimi ushtarak i Moskës ndaj vendit fqinj paralajmërohet prej kohësh në Perëndim dhe Ukraina është duke u përgatitur për këtë mundësi gjithnjë e më shumë reale. Një fije shprese vjen nga takimi që pritet të mbahet mes Joe Biden dhe Vladimir Putin. Eksperti i sigurisë, Adrian Shtuni, tregon se çfarë pritet nga ky takim, i dyti mes dy njerëzve më të fuqishëm të botës që kur Biden mori detyrën në SHBA.