Mes luksit dhe komoditetit, të udhëtosh si Kim Jong Un

Publikuar më: 12/9/2023, ora 13:48

Mes luksit dhe komoditetit, të udhëtosh si Kim Jong Un

Publikuar më: 12/9/2023, ora 13:48

Drejt Rusisë, edhe këtë herë, me një tren të blinduar, njësoj siç udhëtoi në vizitën e tij të parë dhe të fundit në Vladivostok, ku takoi Vladimir Putinin, në prill të vitit 2019, para se të fillonte pandemia e koronavirusit dhe Koreja e Veriut të mbyllej e izolohej shumë më shumë se zakonisht.

Mes luksit dhe komoditetit, të udhëtosh si Kim Jong Un

Publikuar më: 12/9/2023, ora 13:48

Drejt Rusisë, edhe këtë herë, me një tren të blinduar, njësoj siç udhëtoi në vizitën e tij të parë dhe të fundit në Vladivostok, ku takoi Vladimir Putinin, në prill të vitit 2019, para se të fillonte pandemia e koronavirusit dhe Koreja e Veriut të mbyllej e izolohej shumë më shumë se zakonisht.