Mes politikës dhe artit, Rama në panairin e Berlinit, shet punimet për 3500 euro

Lobimi për hapjen e negociatave nuk është e vetmja arsye e prezencës së Edi Ramës në Berlin. Edhe në këtë vizitë, jeta e politikanit është e miksuar me atë të artistit. Ndaj, axhenda e Kryeministrit kalon nga takimi me Kancelaren Angela Merkel te publikimi i vizatimeve të tij dhe firmosja e autografeve.