Mes tensioneve në kufi, Kosova dhe Serbia takohen të mërkurën në Bruksel

Publikuar më: 28/9/2021, ora 12:26

Mes tensioneve në kufi, Kosova dhe Serbia takohen të mërkurën në Bruksel

Publikuar më: 28/9/2021, ora 12:26

Ekipet negociatore të Kosovës dhe Serbisë do takohen të mërkurën në Bruksel, në atë që konsiderohet si hapi i parë drejt zbutjes së tensioneve në veriun e Kosovës. Sipas zyrtarëve të Bashkimit Europian në takim do të marrin pjesë shefat e grupeve negociatore të të dy vendeve, Besnik Bislmi dhe Petar Petkovic, ndërsa ambasada amerikane në Prishtinë konfirmoi gjithashtu praninë e zëvendës ndihmës sekretarit të Shtetit për Europën Jugore dhe Qendrore, Gabriel Escobar.

Mes tensioneve në kufi, Kosova dhe Serbia takohen të mërkurën në Bruksel

Publikuar më: 28/9/2021, ora 12:26

Ekipet negociatore të Kosovës dhe Serbisë do takohen të mërkurën në Bruksel, në atë që konsiderohet si hapi i parë drejt zbutjes së tensioneve në veriun e Kosovës. Sipas zyrtarëve të Bashkimit Europian në takim do të marrin pjesë shefat e grupeve negociatore të të dy vendeve, Besnik Bislmi dhe Petar Petkovic, ndërsa ambasada amerikane në Prishtinë konfirmoi gjithashtu praninë e zëvendës ndihmës sekretarit të Shtetit për Europën Jugore dhe Qendrore, Gabriel Escobar.