Mesatarja për në universitet, tolerimi i gjimnazeve në rrethe po “minon” sistemin arsimor

Universitete kanë hapur dyert këtë të enjte për maturantët të cilët janë shpallur fitues në raundet e para të aplikimit.

Mes shumë problematikave të mësimit online si dhe vështirësive në provime, shumica e gjimnazistëve me nota të mira, po përballen me një konkurrencë të fortë, në sigurimin e një vendi fitues për degët e tyre.