Mesazhet e ambasadores amerikane për Reformën në Drejtësi

Ndikimi i faktorit ndërkombëtar në politikën shqiptare mbetet i fortë dhe, sipas shumë ekspertëve, i nevojshëm. Deklaratat e fundit të Zonjës Yuri Kim dominuan lajmet për ditë me radhë, duke dëshmuar pikërisht rëndësinë e ndërkombëtarëve. Por, si duhet t’i kuptojë publiku shqiptar këto deklarata dhe cilat janë mesazhet e drejtëpërdrejta dhe ato të koduara që ambasadorët përcjellin? Për të na ndihmuar me këto pyetje, profesor Fatos Tarifa ishte sot në studion e “Dita jonë” në A2.