Mesazhet e ambasadorëve për kandidatë me integritet. Premto Gogo: Duhet vullnet politik

Mesazhi i ambasadorëve për të kandiduar emra me integritet në zgjedhjet e 25 prillit është diskutuar në studion e “Absolut 4” me Premto Gogon nga Krik Albania, Oerd Bylykbashin, Gjergj Erebarën dhe Plator Nesturin. Sipas Gogos duhet vullneti politik për cilësinë e kandidatëve, ndërkohë që i bën apel opozitës për të treguar këtë lloj qasjeje.