Mesazhet e ashpra ndaj SPAK, Pëllumbi: Duhet vepruar tani, disa vepra penale mund të parashkruhen

Publikuar më: 11/5/2022, ora 20:58

Mesazhet e ashpra ndaj SPAK, Pëllumbi: Duhet vepruar tani, disa vepra penale mund të parashkruhen

Publikuar më: 11/5/2022, ora 20:58

Sekretari organizativ i Partisë Socialiste, Arben Pëllumbi ishte i ftuar në emisionin Debat me Alba Alishanin ku u diskutua në lidhje me mesazhet e ashpra të kryeministrit Edi Rama në drejtim të SPAK për të përshpejtuar punën dhe për të rihapur disa nga dosjet më të rëndësishme në 30 vitet e fundit si 21 janari apo dhe Gërdeci.

Mesazhet e ashpra ndaj SPAK, Pëllumbi: Duhet vepruar tani, disa vepra penale mund të parashkruhen

Publikuar më: 11/5/2022, ora 20:58

Sekretari organizativ i Partisë Socialiste, Arben Pëllumbi ishte i ftuar në emisionin Debat me Alba Alishanin ku u diskutua në lidhje me mesazhet e ashpra të kryeministrit Edi Rama në drejtim të SPAK për të përshpejtuar punën dhe për të rihapur disa nga dosjet më të rëndësishme në 30 vitet e fundit si 21 janari apo dhe Gërdeci.