Mesazhet për Shqipërinë nga “takimi virtual” i Matthew Palmer

Producentja ekzekutive e A2, Merita Haklaj komenton bisedat e zv/ndihmës sekretarit amerikan, Palmer me krerët e politikës dhe mesazhet e tij gjatë takimit online me gazetarët.