Mesazhi i kryepeshkopit Janullatus për Pashkë: Të mos ushqejmë urrejtjen mes nesh

Ndikuar nga masat anticovid edhe këtë vit Kryepeshkopi Anastas Janullatus e shpërndau mesazhin e tij në formatin audio për besimtaret. Në një fjalim ku mbizotëronte falja dhe bashkëpunimi njerëzor në këtë situatë të vështirë që po kalon bota, kryepeshkopi Anastas të mos ushqejmë urrejtjen mes nesh.