Mesazhi i Yuri Kim: Demokracia, mbrojtja dhe biznesi, prioritetet tona

Demokracia, siguria dhe biznesi mbeten 3 prioritetet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe ambasadës së tyre në Shqipëri. E për t’i rikujtuar përparësitë u kujdes vetë ambasadorja Kim.

“Puna jonë në ambasadën amerikane fokusohet te tre prioritete: demokracia, mbrojtja e biznesi. Por, siguria është një fill i përbashkët që përshkon të treja këto përparësi. Institucionet e sigurta dhe demokratike janë të nevojshme për sundimin e ligjit, zbatimin e Reformës në Drejtësi, për më pak korrupsion, për më shumë investime të huaja”, tha ambasadorja.