Mësim në kohë pandemie, Mehmeti: Plani është kaotik, nuk di si do të mbarojë shkolla në orën 12 të natës

Shkollat do të rihapen në 14 shtator, por si rikthehen fëmijët në banka, a ka garanci e siguri që masat janë marrë paraprakisht dhe një mbrojtje konform rregullave anticovid?

A janë të gatshme institucionet të mirëpresin rikthimin e tyre në këtë shtator të pazakontë? Përgjigje këtyre pyetjeve dhe të tjera u dha në A2 eksperti për çështjet e arsimit, Ndriçim Mehmeti.