Mësimet me turne, grumbullime masive në hyrje të shkollave

Kjo është panorama që ofrohet në një nga shkollat 9-vjeçare në Tiranë. Me ndërrimin e turneve në hyrje të shkollave krijohet një grumbullim masiv prindërish dhe nxënësish, kjo problematikë është vënë re që prej ditës së parë të nisjes së shkollave duke rritur shqetësimin se këto grumbullime mund të jenë vatra të infektimit me Covid-19.