Mësimi i ri në shkolla, Tafaj: Udhëzimi, më pak sesa gjysmak

Ish-ministri i Arsimit, Myqerem Tafaj, deklaroi në studion e “Ditari” në A2 se “mësimi në klasë është i domosdoshëm” dhe shtoi se duhen ndërmarrë të gjitha masat që ky mësim të jetë i sigurtë.