Mësimi në pandemi, Gjika: Prindërit dhe mësuesit të menaxhojnë stresin

Mësimi në epidemi ka shtuar ankthin tek prindërit, përgjegjësinë te mësuesit, por dhe të panjohurat për këtë vit të pazakontë.

Pak ditë nga fillimi i shkollës psikologët mbështesin rikthimin e nxënësve në klasa.

Për Lira Gjikën, fëmijët nuk kanë kohë për të humbur.