Mësimi në Pojan, nxënësit e fillores dalin nga shkolla natën, prindërit të shqetësuar

Publikuar më: 11/11/2021, ora 11:39

Mësimi në Pojan, nxënësit e fillores dalin nga shkolla natën, prindërit të shqetësuar

Publikuar më: 11/11/2021, ora 11:39

Gazetari Artin Halili raporton për protestën e një shkolle në Pojan, ku nxënësit dhe prindërit kanë protestuar për tejmbushjen e shkollës që ka sjellë orare të zgjatura, duke krijuar vështirësi për transportin dhe sigurinë e fëmijëve.

Mësimi në Pojan, nxënësit e fillores dalin nga shkolla natën, prindërit të shqetësuar

Publikuar më: 11/11/2021, ora 11:39

Gazetari Artin Halili raporton për protestën e një shkolle në Pojan, ku nxënësit dhe prindërit kanë protestuar për tejmbushjen e shkollës që ka sjellë orare të zgjatura, duke krijuar vështirësi për transportin dhe sigurinë e fëmijëve.