“Mësimi online nuk është efikas”, studentët kërkojnë rikthimin në auditore

Studentët kanë hapur një peticion, #hapniauditoret, që si objektiv ka rikthimin e kushteve normale të mësimit në universitet. Studenti Agred Tafaj tregon detaje mbi iniciativën dhe problematikat e këtyre muajve të mësimdhënies online.