Mësimi plotësues në Shkodër, interes i lartë nga vetë nxënësit

Të gjithë shkollat e arsimit parauniversitar në vend kanë hapur dyert për nxënësit e tyre për orët plotësuese nga viti i kaluar për shkak të situatës pandemike dhe mësimit online.

Ky proces ka nisur edhe në qytetin e Shkodrës, qyteti që ka numrin më të lartë te infektimeve me Covid-19 pas Tiranës.