Mësimi plotësues, nxënësit të interesuar për të mbushur mangësitë nga pandemia

Publikuar më: 3/9/2021, ora 14:59

Mësimi plotësues, nxënësit të interesuar për të mbushur mangësitë nga pandemia

Publikuar më: 3/9/2021, ora 14:59

Që prej 1 shtatorit, në shkollat 9-vjeçare dhe gjimnaze ka nisur një fazë shtesë mësimi për nxënësit. Stafet pedagogjike po ripërsërisin mësimet e një viti më parë, për të gjithë nxënësit që kanë krijuar boshllëqe për shkak të mësimit “online” dhe orëve të shkurtuara.

Mësimi plotësues, nxënësit të interesuar për të mbushur mangësitë nga pandemia

Publikuar më: 3/9/2021, ora 14:59

Që prej 1 shtatorit, në shkollat 9-vjeçare dhe gjimnaze ka nisur një fazë shtesë mësimi për nxënësit. Stafet pedagogjike po ripërsërisin mësimet e një viti më parë, për të gjithë nxënësit që kanë krijuar boshllëqe për shkak të mësimit “online” dhe orëve të shkurtuara.