“Mësimi që bëhet tani është sa për të kaluar radhën”

Matura, testet, provimet, kualifikimet, aplikimi për në universitet… Eksperti i arsimit, pedagogu Ndriçim Mehmeti ndau disa minuta për ekranin e A2 për të folur për situatën ku ndodhen nxënësit dhe studentët për shkak të koronavirusit.