Mësuesja kujdestare nuk mban lotët. Fqinjët e tronditur, thirrje për dënim ekstrem të vrasësit së 8-vjeçarit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 19:28

Mësuesja kujdestare nuk mban lotët. Fqinjët e tronditur, thirrje për dënim ekstrem të vrasësit së 8-vjeçarit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 19:28

Mësuesja kujdestare e Mateo Vasiut nuk i përmbajti lotët, ndërsa shokët dhe shoqet e klasës së tretë nuk e lanë bosh tavolinën e tij të mësimit. Në shkollën 9-vjeçare “Thanas Ikonomi”, ndonëse prindërit si çdo ditë shoqëronin fëmijët e tyre, mëngjesi i kësaj të mërkure ishte ndryshe.

Mësuesja kujdestare nuk mban lotët. Fqinjët e tronditur, thirrje për dënim ekstrem të vrasësit së 8-vjeçarit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 19:28

Mësuesja kujdestare e Mateo Vasiut nuk i përmbajti lotët, ndërsa shokët dhe shoqet e klasës së tretë nuk e lanë bosh tavolinën e tij të mësimit. Në shkollën 9-vjeçare “Thanas Ikonomi”, ndonëse prindërit si çdo ditë shoqëronin fëmijët e tyre, mëngjesi i kësaj të mërkure ishte ndryshe.