Mësuesja shkrimtare dhe librat e saj

Lefteri Gjoshe, një ish-arsimtare dhe autore e një cikli prej tre librash për fëmijë, adoleshentë dhe të rritur, ishte e ftuar këtë të hënë në Dita Jonë.