Meta-Basha, nga mirëkuptimi në protesta tek armiqësia pas lufte

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:18

Meta-Basha, nga mirëkuptimi në protesta tek armiqësia pas lufte

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:18

“Lulzim Basha iu ul në gjunjë presidentit, duke iu lutur të anulonte dhe të shtynte pa tjetër zgjedhjet e 30 qershorit 2019”.